Forcat e Armatosura zhvillojnë aktivitetin sportiv “Pesë Garëshi Ushtarak” për vitin 2020

bwd  Grup - Foto 1/2  fwd

Në Garnizonin e Zall-Herrit u zhvilluar ceremonia e përfundimit të aktivitetit sportiv “Pesë Garëshi Ushtarak”, në rang FARSH.

Vëndin e parë në këtë aktivitet sportiv e zuri Forca Tokësore, ku u pasua nga Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes që zuri vendin e dytë dhe Policia Ushtarake në vendin e tretë.

Efektivët që spikatën në këtë aktivitet sportiv ishin UIII Kostandin Çipi, efektiv i batalionit Komando në Forcën Tokësore, UIII Skerdian Metallari, efektiv i batalionit Komando (FT) si dhe UIV Kledi Hidri, efektiv i Policisë Ushtarake.

Më pas, aktiviteti u përmbyll me ndarjen e çmimeve dhe çertifikatave për ekipet dhe sportistët më të mirë, ku Forca Tokësore, ashtu si edhe vitin e kaluar, ishte përsëri fituesja e këtij evenimenti sportiv.

 Media SocialeMoti