Tetor - nëntor 2015, “Trident Juncture”

Kjo stërvitje komplekse synon harmonizimin e elementeve dhe armëve të ndryshme në një operacion duke bashkërenduar dhe bashkëpunuar me të gjithë elementet e një operacioni luftarak apo humanitar.


Media SocialeMoti