9 maj deri 6 qershor 2015, “Combined Resolve Exercise”

Kjo stërvitje përfshin elementë të ndryshëm të situatave të luftimit dhe synon kombinimin e tyre ne një terren dhe teatër luftarak.


Media SocialeMoti