Atasheu ushtarak kolonel Nicolas Coussière zhvilloi një vizitë në Komandën e Forcës Detare

15 nëntor 2021

Komandanti i Forcës Detare Ilir Xhebexhia falënderoi dhe vlerësoi bashkëpunimin në rritje midis dypalëve.

Paraditen e sotme, atasheu  ushtarak kolonel Nicolas Coussière zhvilloi një vizitë në Komandën e Forcës Detare. Ai u prit në takim nga komandanti i Forcës Detare gjeneral brigade Ilir Xhebexhia. Gjatë takimi u vlerësua niveli i bashkëpunimit të deritanishëm si dhe vazhdimësia  e ecurisë së këtij bashkëpunimi dypalësh në vizitat portuale të përbashkëta, stërvitjet me anije dhe me zhytësa, pastrimi i hotspoteve në hapsirën detare nga municionet e vjetëra.


Media SocialeMoti