Miqtë e vegjël të Forcës Detare, vizituan Portin e Durresit në një orë mësimore

19 shkurt 2020

Në vazhdim të bashkëpunimit midis Forcës Detare dhe komunitetit, specialistë të Shërbimit Hidrografik zhvilluan një orë mësimi për njohjen e stacioneve meteorologjike të parashikimit të motit dhe mjetet që disponon ky shërbim, me fëmijët e  shkollës "Albanian College".

Në bazë të programit shkollor që ata u njohën dhe me mjediset e Shërbimit Hidrografik në portin e Durrësit.

 


Media SocialeMoti