Operacion SAR nga anija “Bora” P-116

 

05 tetor 2021

Ditën e sotme anija P-116 “Bora” ka kryer një operacion SAR pranë shkëmbinjve në zonën e Bristanit, i ka ardhur në ndihmë një mjeti në rrezik, i cili kishte problem me motorrinon dhe si pasojë ka shkaktuar fikjen e motorit dhe valëzimet e kanë afruar mjetin pranë shkëmbinjve. 

Mjeti lundrues “Iriqi” me një person në bord, ka kërkuar ndihmë urgjente Forca Detare/Roja Bregdetare bënë të mundur gjetjen e mjetit dhe e kanë rimorkiuar drejt Triportit.


Media SocialeMoti