Vizita e atasheve ushtarakë në Flotiljen Detare Pashaliman

 

28 shtator 2021

Në Flotiljen Detare Pashaliman zhvilluan një vizitë atashetë ushtarakë rezidentë dhe jo rezidentë të vendeve të NATO . Komandanti i Flotiljes Detare Pashaliman, kapiten Rangut I Sabri Gjinollari, ju uroi mirëseardhjen dhe shprehu konsideratat e tij për bashkëpunimin e frytshëm me Forcat e Armatosura në përgjithësi si dhe Forcës Detare në veçanti. 

Gjatë takimit u realizua dhe një prezantim mbi misionin, detyrat dhe aktivitetet operacionale që kryen Flotilja Detare. 

Në përfundim të takimi grupi i atasheve u imbarkua në anijen P- 134 Butrinti dhe u zhvillua një lundrim në Gjirin e Vlorës.


Media SocialeMoti