Pilotët e Forcës Ajrore kryejnë me sukses operacionin e evakuimit në malin e Tomorrit

 20 janar 2020

Helikopteri EC-135, ka realizuar me sukses ditën e djeshme operacionin për transportimin dhe dhënien e ndihmës së parë për alpinisten e aksidentuar në malin e Tomorrit.

Ky operacion u realizua me sukses në sajë të profesionalizmit dhe guximit të pilotëve duke sfiduar kushtet e vështira të motit dhe terrenit, në lartësisnë 7000ft (2 133 metra) dhe në kushtet e shikimit të kufizuar.

Media SocialeMoti