Simbolet e FA

Shenjat krahëse

Shenja krahëse kombëtare
Shtabi i Përgjithshëm
Forca Tokësore
Forca Ajrore
Forca Detare
KDS
Brigada Logjistike
Brigada e Mbështetjes Rajonale
Forca Speciale
Batalioni Komando
Policia Ushtarake

 

ALBUMI STEMAVE DHE FLAMUJVE


Media SocialeMoti