Joint Effort - 16

Në kuadër të stërvitjes së përbashkët “Joint Effort - 16” , e cila po zhvillohet në vendin tonë me pjesëmarrjen e trupave dhe mjeteve nga 6 vende: SHBA, Britania e Madhe, Italia, Kosova, Mali i Zi dhe Shqipëria, në Kepin e Palit, u zhvillua Dita e Vizitorëve të Shquar, ku ishin të pranishëm shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura gjeneralmajor Jeronim Bazo, komandanti i Forcës Tokësore të SHBA, Evropë gjenerallejtënant Ben Hodges, komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës gjenerallejtënant Rrahman Rama, komandanti i Forcës Detare gjeneralmajor Ylber Dogjani, komandanti i Forcës Tokësore gjeneral brigade Nazmi Cahani, komandanti i Forcës Ajrore gjeneral brigade Vladimir Avdiaj si dhe komandantë dhe ushtarakë të tjerë vendas dhe të huaj.


Media SocialeMoti