KM në “Joint Effort-16”

 

Në kuadrin e zbatimit të detyrimeve të planit të stërvitjeve të Forcave të Armatosura për vitin 2016, Komanda Mbështetëse merr pjesë dhe mbështet stërvitjen e përbashkët “Joint Effort - 16” që po zhvillohet në poligonin e Bizës, Tiranë. Krahas trupave nga SHBA, UK, Italia, Kosova dhe Mali i Zi, forcat e Komandës Mbështetëse me mjete nga Batalioni i Transportit (toga e transportit), setin fushor të bBatalionit të Furnizimit (toga e shërbimeve fushore), Batalioni i Xhenios (grupi EOD) dhe një grup nga Detashmenti CIMIC do të kryejë detyra dhe mbështesë trupat dhe njësitë në rajonin e stërvitjes.


Media SocialeMoti