Të Rejat e Fundit nga KM

Të gjithë artikujtMinistri i Mbrojtjes znj. Olta Xhaçka inspekton punimet për rehabilitimin e argjinaturës së Vjosës në Njësinë Administrative Frakull, Fier

07 nëntor 2018 Kompania e mjeteve të rënda të Batalionit të Xhenios (bxh) në KM, në bashkëpunim me strukturat e qeverisjes vendore e lokale të...Komanda Mbështetëse përzgjedh nënoficerin e vitit 2018

2 nëntor 2018 Nga data 01 tetor deri më 31 tetor 2018, në Komandën Mbështetëse u zhvillua aktiviteti i përzgjedhjes së nënoficerit më të mirë për...Në Qendrën Stërvitore fillon Kursi Bazë i Oficerit

31 tetor 2018 Në mjediset e Qendrës Stërvitore të Komandës Mbështetëse këtë javë filloi Kursi Bazë i Oficerit (KBO) në specialitetin Transport,...Në Qendrën Stërvitore të Komandës Mbështetëse përfundon Kursi Funksional për Dhënien e Ndihmës së Parë

24 tetor 2018 Në Qendrën Stërvitore të Komandës Mbështetëse përfundon me sukses Kursi Funksional për Dhënien e Ndihmës së Parë. Të pranishëm në...Ringritja e argjinaturave të lumit Vjosë, kontributi i radhës i forcave të Komandës Mbështetëse për komunitetin civil

18 tetor 2018 Vërshimet e shpeshta të lumit Vjosë në stinën e dimrit, sidomos në zonën e administruar nga Bashkia Fier, për vite të tëra ka...Zhvillohet ceremonia e përfundimit të kursit EOD niveli II

12 tetor 2018 Në mjediset e Qendrës Stërvitore të Komandës Mbështetëse u zhvillua ceremonia e përfundimit të kursit EOD (Explosive Ordnance...Batalioni i Mbështetjes Rajonale në operacion për shuarjen e zjarreve

25 shtator 2018 Batalioni i Mbështetjes Rajonale i Komandës Mbështetëse në bashkëpunim me strukturat e Emergjencave Civile vazhdon të mbetet i...Efektivet e DMR-së Kukës shpëtojnë nga zjarri zonën industriale të këtij qyteti

24 shtator 18 Një vatër e madhe zjarri ka përfshirë zonën industriale në afërsi të varrezave publike të qytetit të Kukësit në mesditën e ditës së...Në Komandën Mbështetëse u zhvillua ceremonia e ushtarakëve të graduar rishtas

17 shtator 2018 Ditën e sotme në Komandën Mbështetëse u zhvillua ceremonia për nder të oficerëve dhe n/oficerëve të graduar rishtas në strukturat...Atasheu ushtarak i Kosovës viziton Qendrën Stërvitore të Komandës Mbështetëse

14 shtator 2018 Ditën e sotme, mjediset e Qendrës Stërvitore të Garnizonit Pezë - Helmës të Komandës Mbështetëse i vizitoi atasheu ushtarak i...Komanda MbështetëseMisioni dhe Detyrat

Misioni: Sigurimi i kapaciteteve për mbështetjen me logjistikë, infrastrukturë, shërbim shëndetësor dhe shërbime të tjera të FA në interes të plotësimit të misionit të tyre kushtetues si dhe...Struktura e Komandës Mbështetëse

- Komanda dhe Shtabi Dega e personelit (G1)Dega e zbulimit (G2)Dega e operacioneve (G3)Dega e logjistikës (G4)Dega e planifikimit (G5)Dega e ndërlidhjes (G6)Dega e bashkëpunimit civilo - ushtarak...Historiku i KM

- 14 nëntor 1947 - Krijimi i Depos Qendrore të Intendencës. - 1948 - Depoja Qendrore e Intendencës emërtohet Magazinat Qendrore të Ushtrisë. - 1949 - Magazinat Qendrore të Ushtrisë, emërtohen...Foto GaleriaBatalioni i Mbështetjes Rajonale KM në Joint Effort-16 KM kontribuese në operacionin për pastrimin e bregdetit shqiptar Toga e Mbështetjes në Fushim Ministrja Kodheli viziton KM KM e angazhuar në emergjencat civile MM ndihmon me materiale logjistike Komunën Novoselë në Vlorë

KontaktAdresa: Vaqarr, Tiranë

Tel: +355 0674062247+355

E-mail: km@aaf.mil.al

Shtypi në FA

Të gjithë artikujt


Media SocialeMoti