Të Rejat e Fundit nga FA

Të gjithë artikujt


Gjeneral brigade Kollçaku ndjek stërvitjen “Tango Scramble” në Qendrën e Kontroll - Raportimit

e enjte, 10 tetor 2019

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneral brigade Bardhyl Kollçaku zhvilloi një vizitë në Qendrën e Kontroll - Raportimit (QKR) të Forcës...Gjeneral brigade Kollçaku në aktivitetin “Ditë e Hapur” në Gjirokastër

e martë, 08 tetor 2019

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneral brigade Bardhyl Kollçaku, i shoqëruar dhe nga komandanti i Forcës Tokësore, gjeneral brigade...BE ndihma për tërmetin

e shtunë, 05 tetor 2019

Në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit u organizua një ceremoni e veçantë për dorëzimin e ndihmave të ardhura...Gjeneral brigade Kollçaku inspekton stërvitjen kompaktësuese “Limani-19”

e mërkurë, 02 tetor 2019

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneral Brigade Bardhyl Kollçaku inspektoi sot stërvitjen kompaktësuese të koduar “Limani-19”, e cila u...Kremtohet 5 - Vjetori i Krijimit të Batalionit të Mbështetjes me Luftim në Forcën Tokësore

e martë, 01 tetor 2019

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneral brigade Bardhyl Kollçaku, i shoqëruar dhe nga komandanti i Forcës Tokësore gjeneral brigade...U zhvillua ceremonia e ndërrimit të atasheve ushtarakë britanikë

e martë, 01 tetor 2019

Në mjediset e Ministrisë së Mbrojtjes, u zhvillua sot ceremonia e veçantë, me rastin e zëvendësimit të atasheut ushtarak të Mbretërisë së Bashkuar...Zhvillohet stërvitja “Ballkan Bridge 2019”

e martë, 01 tetor 2019

Në Sofie të Bullgarisë po zhvillohet stërvitja “Ballkan Bridge 2019” (BB19), ku marrin pjesë: Shqipëria, Turqia, Greqia, Serbia, Bullgaria,...Shqipëria mirëpret Konferencën e 23 të Shefave të Shtabit të Përgjithshëm në kuadër të iniciativës “US Adriatik Charter (A5)”

e mërkurë, 25 shtator 2019

Në qytetin e Durrësit, në datat 25 shtator 2019 u zhvillua Konferenca e 23-të e Shefave të Shtabit të Përgjithshëm të iniciativës US - Adriatic...FA angazhim maksimal për përballimin e situatës së krijuar nga përmbytjet

e martë, 24 shtator 2019

Strukturat e Forcave të Armatosura vijojnë të jenë në gatishmëri dhe të angazhuar me forca dhe mjete për përballimin e situatës së krijuar mbrëmje...Gjeneral brigade Manushaqe Shehu takim pune me personelin gra dhe vajza që shërben në Forcën Ajrore

e martë, 24 shtator 2019

Në Komandën e Forcës Ajrore, zëvendësshefi i Shtabit të Përgjithshëm, gjeneral brigade Manushaqe Shehu, zhvilloi një takim pune me personelin gra...Ju dhe FA

Të gjithë artikujt


Si të rekrutohem ushtar/detar aktiv në FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Shërbime: dokumentacioni, procedura

Dokumentacioni për aplikime dhe procedura për pajisjen me vërtetime: Më datë 01 tetor 2014 ka filluar aplikimi për pajisjen me vërtetime pranë...Si të bëhem oficer aktiv i FA

Politika e rekrutimit të kandidatëve për oficerë të rinj në Forcat e Armatosura përmban parimet dhe kërkesat ku do të mbështetet planifikimi,...Si të bëhem nënoficer aktiv i FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Video

Shtypi në FA

Të gjithë artikujtMedia SocialeMoti