Exercise and ActivitiesKompania e Mbështetjes së Përgjithshme Xheniere dhe Kompania e parë e kërkim-shpëtimit fillojnë stërvitjen fushore “BIZA 13”

07 maj 2013   Dy nënreparte prioritare të BrMR fillojnë stërvitjen me trupa në fushim në poligonin e stërvitjes Biza me masa të plota dhe me...Akademia për Paqe dhe Siguri në Evropë dhuron ndihma për Brigadën e Mbështetjes Rajonale

18 mars 2013 Sot paradite në Brigadën e Mbështetjes Rajonale u zhvillua ceremonia e dhurimit të ndihmave të dhëna nga Akademia për Paqe dhe Siguri...Stërvitja “Biza-2012”

25 gusht-13 shtator 2012 Në zbatim të planit të veprimeve kryesore të BrMR për vitin 2012, si dhe urdhrit 540, datë 23.08.2012, të shefit të...Ceremonia e transferimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut, Skënder Preni Qosja

korrik 2012 Në korrik 2012, u organizua dhe zhvillua ceremonia e transferimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut, Skënder Preni Qosja në Varrezat...Vizitë vlerësuese e ekipit të SEEBRIG në BrMR

prill 2012 Në kuadër të planit vjetor të aktiviteteve stërvitore të Shtabit të Komandës së SEEBRIG (South-Eastern Europe Brigade), në muajin prill...Stërvitje treguese e Batalionit të Kërkim-Shpëtimit

23 mars 2012 Në muajin mars 2012, me efektivin e Batalionit të Kërkim-Shpëtimit (bksh) u zhvillua stërvitje treguese në liqenin e Farkës me temë:...91-vjetori i trupave xheniere

20 janar 2012 Në datën 20 janar, në ambientet e batalionit xhenier, strukturë në përbërje të Brigadës së Mbështetjes Rajonale (BrMR), u festua...Projekti artistik “Në shërbim të hapësirave publike”

1-30 shtator 2011 Vënien në dispozicion të personelit për realizimin e projektit artistik të artistëve amerikanë dhe shqiptarë “Në shërbim të...Aktiviteti “Shqipëria është kulturë”

07-10 shtator 2011 Në zbatim të matricës së MM, nga data 07-10 shtator 2011, është mbështetur aktiviteti “Shqipëria është kulturë”, në Apoloni.Maratona Botërore e Atletikës Malore

gusht 2011 Bashkëpunim i shkëlqyer i trupave të BrMR me Federatën shqiptare të Atletikës, gusht 2011 për krijimin e pistës për Maratonën Botërore...Stërvitje të përbashkëta me aktorë kombëtarë

2007-2011 Një përvojë e mirë është krijuar në planëzimin dhe realizimin e stërvitjeve të përbashkëta me aktorët kombëtarë për përballimin e...Rally Albania 2010

2010 Ndërtimi i urës “Bailey” në kuadër të aktivitetit sportiv Rally Albania 2010, në sheshin “Nënë Tereza” Tiranë.ALMEX

28-30 tetor 2010 Në zbatim të urdhrit të MM, nr. 1381 datë 21.09.2010 “Për programin e bashkëpunimit, mbështetjes dhe përfaqësimit të BrMR në...Aktiviteti “Shqipëria në këngën tradicionale labe”

02-05 qershor 2010 Për mbështetjen e aktivitetit kulturor në Bylis, Fier, të quajtur “Shqipëria në këngën tradicionale labe”, nga data 02-05...Aktiviteti ndërkombëtar “Shqipëria është kulturë”

maj 2010 Gjatë muajit maj 2010, në mbështetje të aktivitetit ndërkombëtar “Shqipëria është kulturë” në Apoloni, u vunë në dispozicion të Bashkisë...Stërvitjet e përbashkëta me ushtritë partnere

1995-2004 •    MEDCUER ’95, në Shqipëri;•    NEW SPIRIT ’95; në Greqi; •    COOPERATIVE OSPREY ’96, në Karolinën e Veriut;•    MATI ’96, në Shqipëri...Kamping në Hajmel të Lezhës

2003 Ndërtim kampingu në bashkëpunim me Organizatën MALTESER me moton “Ndihmo Shqipërinë” në Hajmel të Lezhës, 2003, dhe në bashkëpunim me...Filmi “Kolonel Bunkeri”

1997 Pjesëmarrja në xhirimin e filmit “Kolonel Bunkeri” në vitin 1997.Stërvitja “Liqeni-94”

1994 Stërvitja “Liqeni-94”, manifestim me rastin e 50-vjetorit të çlirimit të atdheut, ku morën pjesë 100 forca, 16 barka DL-10 dhe NL-5, 10 mjete...Stërvitje fushimi e Kompanisë Ujore

verë, 1988 Stërvitjet me fushim janë planëzuar dhe realizuar me sukses në saj të masave të marra në kohë. Stërvitjet me fushim zënë fill me...Regional Support BrigadeMission and Tasks

Mission:  It commands, controls, equips, trains and maintains a high level of readiness of the battalion. It provides support for combat,...Regional Support Brigade structure

The Command of Regional Support Brigade is composed of the Brigade’s Command and Staff, “Dajti” Garrison, CIMIC Detachment (Civil-Military...Regional Support Brigade history

Regional Support Brigade (RSBrig) was established by the order of the Minister of Defence, no. 12, date 17.01.2007, “On the creation and in the...Former Commanders

Colonel Ramiz Feçorri September 1987 - June 1992 Former- director of the engineering unit, a talented engineer and good manager, the first...Courses and Certifications

All coursesPhoto GalleryTrajnime të BrMR Stërvitje të BrMR Pajisjet e BrMR Brigada dhe komandantët në vite të BrMR Angazhimi i BrMR në infrastrukturë Foto ndër vite të BrMR Angazhimi i BrMR në emergjencat civile Aktivitete të ndryshme të BrMR

ContactAddress: “Myslym Keta”Street, Neighborhood No 10, Tirana

Tel:+355 4 2455709

E-mail: brmr@aaf.mil.al

AF Press

All articlesSocial Media