Të Rejat e Fundit nga FA

Të gjithë artikujt


Mesazh i SHSHPFA në Ditën e Dëshmorëve të Atdheut

e mërkurë, 05 Maj 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, me anë të një mesazhi përkujton jetën dhe veprën e Dëshmorëve të...Dita e Vizitorëve të Shquar për stërvitjen shumëkombëshe “Defender Europe 21”, starton stërvitjen më të madhe shumëkombëshe në Shqipëri

e martë, 04 Maj 2021

Në kuadër të stërvitjes shumëkombëshe Defender Evrope 21, në Shqipëri janë zhvilluar një numër aktivitetesh me pjesëmarrjen e autoriteteve më të...Kremtohet 70-vjetori i krijimit të Aviacion Ushtarak Shqiptar

e enjte, 29 prill 2021

Ministri i Mbrojtjes z. Niko Peleshi dhe Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof.asoc Bajram Begaj, morën pjesë në ceremoninë...SHSHPFA, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj pret në takim këshilltarët për nënoficerët të Ushtrisë Amerikane

e martë, 27 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, priti në një takim këshilltarin për nënoficerët të Komandantit...Urim i SHSHPFA në 70 - Vjetorin e Krijimit të Aviacionit Ushtarak

e shtunë, 24 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, me anë të një mesazhi, ka uruar pilotët, ushtarakët aktivë dhe...SHSHPFA, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj pret në takim drejtorin e Përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë në Policinë e Shtetit, drejtues i lartë dr. Bilbil Mema

e enjte, 22 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof.asoc. Bajram Begaj, priti në një takim pune Drejtorin e Përgjithshëm të Akademisë së...Gjeneralmajor prof. asoc. Begaj priti në takim ambasadorin e Turqisë Murat Ahmet Yörük dhe atasheun ushtarak turk, kolonel Muhammet Kelami Kablay

e enjte, 22 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor, prof. asoc. Bajram Begaj zhvilloi një takim me ambasadorin e Republikës së Turqisë në...SHSHPFA gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, intervistë në VOA për stërvitjen “Defender Europe 21”, e cila fillon më datë 26 prill në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit e më gjerë

e martë, 20 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, në një intervistë me gazetarin Ilirian Agolli, dhënë për Zërin e...Forcave të Armatosura u shtohen 141 rekrutë të rinj, të cilët sapo përfunduan kursin e Stërvitjes Individuale në Qendra e Arsimit Profesional të Ushtarëve, Bunavi, Vlorë

e hënë, 19 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH-së, gjeneralmajor prof. asoc Bajram Begaj mori pjesë në ceremoninë e certifikimit të 141 rekrutëve të...Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj pret në takim ekspertë ushtarakë të Gardës Kombëtare të New Jersey

e premte, 16 prill 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj priti në një takim të veçantë dy ekipet e ekspertëve ushtarakë të...Ju dhe FA

Të gjithë artikujt


Si të rekrutohem ushtar/detar aktiv në FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Shërbime: dokumentacioni, procedura

Dokumentacioni për aplikime dhe procedura për pajisjen me vërtetime: Më datë 01 tetor 2014 ka filluar aplikimi për pajisjen me vërtetime pranë...Si të bëhem oficer aktiv i FA

Politika e rekrutimit të kandidatëve për oficerë të rinj në Forcat e Armatosura përmban parimet dhe kërkesat ku do të mbështetet planifikimi,...Si të bëhem nënoficer aktiv i FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Video

Shtypi në FA

Të gjithë artikujtMedia SocialeMoti