Të Rejat e Fundit nga FA

Të gjithë artikujt


Përfundon projekti amerikan “Ndihmë dhe Asistencë Humanitare ndaj komuniteteve” (HCA), në Qendrën Shëndetësore të Vaut të Dejës dhe në Shkollën e Mesme Mjedë, Shkodër

E premte, 15 korrik 2016

Në kuadër të bashkëpunimit dypalësh ndërmjet Forcave të Armatosura Shqiptare dhe FA të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në ambientet e Shkollës...Përfundoi punimet Konferenca Finale Koordinuese për stërvitjen “Joint Effort - 16”

E enjte, 14 korrik 2016

Në mjediset e garnizonit “Skënderbej”, nga data 12 deri 14.07.2016, u zhvillua Konferenca Finale Koordinuese e stërvitjes ”Joint Effort - 16”. Në...SHSHP i FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo përmbyll “Modulin e Planifikimit të Forcës” me kursantët e Kursit të Lartë të Oficerit

E enjte, 14 korrik 2016

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo zhvilloi një leksion me Kursin e Lartë të Oficerit në Akademinë e Forcave të...Gjeneral Bazo inspekton stërvitjen fushore të Forcave Speciale në Bazën e Pashalimanit, Vlorë

E mërkurë, 06 korrik 2016

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo, ka inspektuar sot stërvitjen fushore në rajonin e Pashalimanit, ku 130 efektivë...Gjeneral Bazo në ceremoninë e certifikimit të kadetëve të rinj për oficer

E premte, 01 korrik 2016

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo mori pjesë në ceremoninë e certifikimit  të Kursit të Arsimimit të Përgjithshëm...Gjeneral Bazo në takimin me vendet e Iniciativës së Bashkëpunimit të Mbrojtjes (DECI), Salzburg, Austri

E mërkurë, 29 qershor 2016

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, gjeneralmajor Jeronim Bazo, mori pjesë në takimin me vendet e Iniciativës së Bashkëpunimit të Mbrojtjes, Defence...SHSHPFA, mesazh urimi për 85 - vjetorin e krijimit të shërbimit të Ndërlidhjes

E mërkurë, 29 qershor 2016

Të nderuar oficerë, nënoficerë, ushtarë dhe punonjës civilë të strukturave të ndërlidhjes, Me rastin e 85 - vjetorit të krijimit të Ndërlidhjes,...Përfundon Stërvitja “Mirdita 2016”

E martë, 28 qershor 2016

Ka përfunduar sot stërvitja e kombinuar me trupa, “Mirdita 2016”, e para e këtij lloji, ku strukturat e Komandës Mbështetëse nën drejtimin e...Kthehet në Atdhe Kontingjenti i Tretë Paqeruajtës “Resolute Support Mission - 3”, me mision në Kabul, Afganistan

E enjte, 23 qershor 2016

23 qershor 2016 Në mjediset e pjesës ushtarake të aeroportit të Rinasit, u zhvillua ceremonia e pritjes së kthimit në atdhe të Kontingjentit të...Gjeneral Bazo, në prezantimin e Planit të Fushatës të Komandës së Forcës së Bashkuar - 49 të NATO, për stërvitjen “Joint Effort 16”

E mërkurë, 22 qershor 2016

Në prani të shefit të Shtabit të Përgjithshëm të FA, gjeneralmajor Jeronim Bazo, është prezantuar sot Plani i Fushatës (Campaign Plan) i Task -...Ju dhe FA

Të gjithë artikujt


Si të rekrutohem ushtar/detar aktiv në FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Shërbime: dokumentacioni, procedura

Dokumentacioni për aplikime dhe procedura për pajisjen me vërtetime: Më datë 01 tetor 2014 ka filluar aplikimi për pajisjen me vërtetime pranë...Si të bëhem oficer aktiv i FA

Politika e rekrutimit të kandidatëve për oficerë të rinj në Forcat e Armatosura përmban parimet dhe kërkesat ku do të mbështetet planifikimi,...Si të bëhem nënoficer aktiv i FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Video

Video Galeria

Shtypi në FA

Të gjithë artikujtMedia SocialeMoti